/EN

GASOLINA
2023
Program

Pladsen åbner

boder

FÆLLESSPISNING

DJ NICOLAJ STRAND

destilleriet  

ALENE PÅ MOTORCYKEL I 3 ÅR

V/HENRIETTE TIIM/ For The Love of Wheels

I august 2020 tog Henriette 1 års orlov fra sit job og drog afsted på motorcykel på en rejse til Afrika. Det endte med at hun ringede hjem og sagde sit job op og fortsatte eventyret der blev til 100.000 km gennem 45 lande i Europa, Afrika og Mellemøsten og der skulle gå 3 år inden hun igen krydsede grænsen til Danmark.    

Kom til foredrag og hør hvordan hun sad fast i Marokko i seks måneder pga. Corona, og hvordan hun endeligt kom til Sydafrika, hvordan hun rejste ind i Angola, et land de fleste undgår, hvordan hun blev dødssyg af Malaria og Denguefeber i Tanzania og ikke mindst om hendes store oplevelser i Saudi Arabien og Irak på vej hjem gennem Mellemøsten. 

Henriette fortæller bl.a. om hvordan det er at rejse alene som kvinde gennem lande, som meget få besøger og hvordan hun håndterer frygten for det ukendte og mørket i teltet om natten.  

Destilleriet  

kvinde
kend din mc

V/PIA STEEN PETERSEN

Har du styr på hvornår din motorcykel skal serviceres, have skiftet dæk og stillet ventiler? Ved du at din motorcykel skal have skiftet bremsevæske hvert andet år? Her kan du få tips til vinteropbevaring og rengøring af din motorcykel. Kom og lær en masse om hvordan din motorcykel er opbygget og bliv klogere på, hvad der skal udskiftes hvornår. Hvorfor skal du tanke E5 benzin og ikke E10? Alt bliver forklaret i et let forståeligt og underholdende sprog, så alle kan være med.

Pia Steen Petersen har været motorcykelmekaniker i over 20 år og har holdt masser af skruekurser kun for kvinder. Hun kører selv omkring 15.000km på to hjul om året. Både på gaden, offroad, enduro, roadracing og rally. Er offroad-guide i Marokko og holder offroad kurser kun for kvinder

Pitten  

miljøvenligt offroad

V/Thomas Kongshøj Adventure

Thomas Kongshøj Adventure stiller med en stribe el-offroader, som I kan prøver kræfter med på festivalen.
Få en helt unik oplevelse i de flotte omgivelser på en rute, som normalt ikke er tilgængelig for gæster. På et lukket område kan I efter grundig instruktion og kursus af instruktørerne køre på EL-Offroad på KTM E bikes – derudover får i udleveret udstyr.
Cyklerne er meget lette at køre på, så alle kan være med. Dog skal du være mindst 165 centimeter høj.

Thomas Kongshøj Racing er i øvrigt professionel offroad-kører, kører VM og Dakar Rally og er 10 x danmarksmester i motocross og enduro.

100 kroner

Pladsen  

rideout

V/LOUISE BERTH HUXI

For Louise er det at køre motorcykel livsbekræftende og et frirum hvor tankerne får fritspil samt en livsstil hvor der er plads til alle. Louise har en passion for at finde fede veje, gerne med sving og sjov, samt det at lede en flok sikkert frem, hvor alle føler sig trygge og får en fed oplevelse. 

Louise har altid haft benzin i blodet. Til at starte med var det bilerne der have interessen, men siden motorcyklen kom i hus i 2019 og har hun ikke set sig tilbage, men har beriget sig selv med fantastisk natur, fede ferier og en masse oplevelser på to hjul.  

I 2022 fik Louise en drøm om at fællesskabet blandt kvinder i mc miljøet skulle vokse. Louise vidste at der var mange som havde brug for mere kvindelig motor power, og nogle at sparre med. Derfor startede hun ’MC Meet Up kun for kvinder’, i håb om at der var andre kvinder som søgte det samme fællesskab. Det har været en succes siden dag et og sidst samlede hun 208 kvinder i Fåborg, hvor der blev sparket dæk og talt om den fælles interesse for motorcyklerne.  

Destilleriet  

Motorcycle Clothing Safety

V/raimonda GRIGAITE

Motorcycle gear is one of the most important things for the joyful riding experience, which ensures your comfort and safety. But how to know if your gear is safe enough? What is the difference between various protective materials (Kevlar, Dyneema, Armalith, etc.) and which one is the best? How to find the best fit that will ensure your riding safety and comfort? What to look for and what to pay attention to when shopping?

These and many more questions will be answered to you by Raimonda and the Moto Lounge team in the “Motorcycle Clothing Safety” session.

Destilleriet  

MED mc PÅ kanten af eksistensen

V/AGNES SKÅRUP

Da Agnes Skårup var yngre følte hun, at hendes bærekapacitet var mindre end andres, og at hun som resultat deraf altid var overvældet. Når det skete, var det eneste hun kunne gøre at tage afsted. Sådan skete det i 2015, hvor hun som 18 årig stoppede på gymnasiet for at vandre 2800 kilometer alene gennem USA. Sidenhen fik hun kørekort til motorcykel, og kørte som 21-årig 25.000 kilometer alene Australien rundt på motorcykel. Og senest har hun kørt 6 uger rundt i det nordlige Pakistan alene. Foredraget handler om at stå nøgen på kanten af eksistensen og springe ud i det ukendte og mærke at verden griber en. 

destilleriet  

Livet med motorcykler

V/ rakel karlsdottir

I mit foredrag deler jeg min personlige rejse med motorcykler, lige fra mine tidlige dage som nybegynder til de udfordringer, jeg har stået over for undervejs. Jeg deler også nogle af mine mest uforglemmelige oplevelser på motorcyklen, der har beriget mit liv. Gennem historier og refleksioner giver jeg indblik i den passion og frihed, der følger med at køre motorcykel, samtidig med at jeg adresserer de udfordringer, der er en del af denne spændende rejse.

pladsen  

fotograf på pladsen

V/LAILA VERSEMANN

Mange udsætter at få lavet billeder med dem selv, fordi det er så udfordrende at fange dit sande jeg, og hvad der gør dig unik og fantastisk.
Jeg er Qualified Master fotograf og certificeret som emotionel kundetyperådgiver. Det giver mig en udsøgt fordel og ekspertise i at lave personlig branding sessions, private – og business portrætter, så du kan se godt ud, og føle dig som dig.

Med en baggrund som uddannet grafiker og mange års erfaring med fotografi har jeg et skarpt øje for at visualisere slutresultatet på den enkelte fotoopgave og fange de helt rigtige motiver, der matcher dine ønsker.

Jeg er fotografen på pladsen om lørdagen, og jeg har selv haft motorcykel siden 1992. Da jeg fik børn for mange år siden, dalede aktiviteten på køreturene, men interessen har jeg holdt fast i, og ser frem til at møde et stærkt fællesskab af kvindelige motorcyklister.

Allerede nu kan du skrive dig op til at modtage adgang til et galleri med billeder fra lørdagen til dine sociale platforme her

Pladsen  

Wellness

Forkælelse

LL Wellness & Beauty

Sugaring & Hårfjerning

Cianne’s Zoneterapi & Massage

Skuldre, nakke & arme
Ryg & Lænd
Ben

Betaling med Mobilepay eller kontakter