/EN

GASOLINA
2024
Program

Pladsen åbner

boder

FÆLLESSPISNING

dj fredag

Bliv en del af gasolina

Hold dig opdateret på festivalnyheder, tilbud og meget mere!

© 2024,+GASOLINA

I samarbejde med

destilleriet  

MY TWO WHEELED LIFE

V/hANNA JOHANSSON

I skrivende stund kører den svenske eventyrer Hanna C. Johansson rundt i Argentina og resten af Sydamerika.

Når sensommeren rammer Danmark, står hun klar på årets udgave af Gasolina, hvor hun vil fortælle om sine oplevelser på motorcyklen.

Den spændende talk tager udgangspunkt i mere end 130.000 kilometer på to hjul med besøg i over 80 forskellige lande.

Find ud af hvorfor mere end 111.000 personer følger Hannas eventyr på Instagram.

shoppen  

LIVE MUSIK

V/ JUMPING JACKS

Lørdag bliver festen skudt i gang, når Jumping Jacks går på scenen live. Deres energifyldte og uforudsigelige optræden sprudler af energi og giver lyst til at svinge sig ud på dansegulvet. Jumping Jacks spiller alle de kendte numre, både på engelsk og dansk, og det bliver umuligt at sidde stille.

PLADSEN  

KØR MOTORCYKEL UDEN KØREKORT

V/ MARIAS KØRESKOLE

På Gasolina er der en oplevelser og aktiviteter, der appellerer til alle.  Selv dem uden kørekort kan få en smagsprøve på motorcyklens frihed og spænding.

For dem, der bærer en lille gnist af nysgerrighed eller måske endda en stille drøm om at føle vinden i håret, er der en særlig mulighed på Gasolina: Marias køreskole har opstillet en bane, hvor besøgende kan prøve kræfter med en køreskole motorcykel under sikre forhold og kyndig vejledning.

Det er en enestående chance for at opleve den unikke fornemmelse af at sidde bag styret på en motorcykel, mærke accelerationens sus, og fornemme den frihed, som kun en motorcykel kan give.

Så tag chancen, hop op på en af Marias køreskole motorcykler, og lad eventyret begynde. Hvem ved, måske finder du ud af, at motorcyklen er din sande kalden, og at vejen foran dig er fyldt med endeløse muligheder for eventyr.

Pitten  

miljøvenligt offroad

V/Thomas Kongshøj Adventure

Thomas Kongshøj Adventure stiller med en stribe el-offroader, som I kan prøver kræfter med på festivalen.
Få en helt unik oplevelse i de flotte omgivelser på en rute, som normalt ikke er tilgængelig for gæster. På et lukket område kan I efter grundig instruktion og kursus af instruktørerne køre på EL-Offroad på KTM E bikes – derudover får i udleveret udstyr.
Cyklerne er meget lette at køre på, så alle kan være med. Dog skal du være mindst 165 centimeter høj.

Thomas Kongshøj Racing er i øvrigt professionel offroad-kører, kører VM og Dakar Rally og er 10 x danmarksmester i motocross og enduro.

100 kroner

Destilleriet  

Med børn på motorcykel

V/nina tin rasmussen

En motorcykel-familierejse på tværs af ekstreme kulturelle kontraster: med start i det velordnede kinesiske Singapore, gennem det islamiske Malaysia og Sumatra til det buddistisk prægede Java, videre med fragtskib til det kristne og animistiske Timor og helt ud til det vilde, voldsomme og fantastiske Ny Guinea og tilsidst ned til det venlige europæiske Australien.

Motorcykler til lands, til vands og i luften var en helt speciel udfordring. På Ny Guinea måtte vi flere gange skille motorcyklerne ad for at læsse dem pp små fly der kunne bringe os videre til den næste strækning bjergvej i det indre af tropeøen, hvor bjergene er så høje at de er dækket af evig sne.

Børnene Emil og Ida var selvfølgelig med igen. Og denne gang havde Emil skolebøger med. Hør også om hvordan man kombinerer skolegang med fjernrejser.

PITTEN  

KLASSISK MOTOCROSS

På Gasolina har du mulighed for at tage en ven under armen og prøve kræfter med den klassiske motorsportsgren, motorcross med sidevogn.

Den unikke opbygning af både cykel og sidevogn betyder, at føreren ikke har samme kontrol over maskinen uden hjælp fra medkøreren i sidevognen.

Teamwork er nøgleordet i sidevognsmotocross. Du har måske set de spektakulære manøvrer i traditionel motocross, hvor kørerne suser gennem stejle sving, over bakker og flyver over høje hop. I sidevognscross kan kørerne udføre de samme imponerende tricks, hvis både føreren og sidevognsmakkeren mestrer kunsten at arbejde sammen.

To Øl Shoppen  

FÆLLESSPISNING
FREDAG

Kyllingebryst thaistyle med chiliaioli /Vegetarisk Aubergine Tian

Frikadeller/ Vegetariske deller

Klassisk cremet kold kartoffelsalat

Hjertesalat m/druer, cantaloupe, honningristede kerner og hindbær vinaigrette

Cremet pastasalat med bacon og ærter

2 slags hjemmebagt brød / kryddersmør

Pladsen  

rideout

V/LOUISE BERTH - 'HUXI'

For Louise er det at køre motorcykel livsbekræftende og et frirum hvor tankerne får fritspil samt en livsstil hvor der er plads til alle. Louise har en passion for at finde fede veje, gerne med sving og sjov, samt det at lede en flok sikkert frem, hvor alle føler sig trygge og får en fed oplevelse. 

Louise har altid haft benzin i blodet. Til at starte med var det bilerne der have interessen, men siden motorcyklen kom i hus i 2019 og har hun ikke set sig tilbage, men har beriget sig selv med fantastisk natur, fede ferier og en masse oplevelser på to hjul.  

I 2022 fik Louise en drøm om at fællesskabet blandt kvinder i mc miljøet skulle vokse. Louise vidste at der var mange som havde brug for mere kvindelig motor power, og nogle at sparre med. Derfor startede hun ’MC Meet Up kun for kvinder’, i håb om at der var andre kvinder som søgte det samme fællesskab. Det har været en succes siden dag et og sidst samlede hun 208 kvinder i Fåborg, hvor der blev sparket dæk og talt om den fælles interesse for motorcyklerne.  

 

MODESHOW

V/MOTO LOUNGE

Den første dag på Gasolina vil  Moto Lounge præsentere et spændende modeshow.

Moto Lounge er dedikeret til at forbinde kvinder med deres passion for motorcykler gennem stilfuldt og funktionelt udstyr og sørger for en aften fyldt med stil og motorcykelmode.

FESTEN  

DJ
Nicolaj strand

Med en solid baggrund som professionel DJ gennem mange år, kommer Nicolaj Strand og sætter gang i festen fredag aften. 

Som tidligere vinder af flere DJ Battles, og vinder af Danish DeeJay Battle ØST, er vi garanteret et højt niveau – både teknisk og musikalsk.

Med et omfattende og alsidigt musikkatalog, der spænder over mange årtier og genrer, er vi garanteret, at Nicolaj Strand kan spille musik så alle er tilfredse. Man må gerne gå op og ønske sin yndlingssang. 

Giv den endelig gas på dansegulvet til Gasolina.

pladsen  

fotograf på pladsen

V/LAILA VERSEMANN

Mange udsætter at få lavet billeder med dem selv, fordi det er så udfordrende at fange dit sande jeg, og hvad der gør dig unik og fantastisk.

Jeg er Qualified Master fotograf og certificeret som emotionel kundetyperådgiver. Det giver mig en udsøgt fordel og ekspertise i at lave personlig branding sessions, private – og business portrætter, så du kan se godt ud, og føle dig som dig.

Med en baggrund som uddannet grafiker og mange års erfaring med fotografi har jeg et skarpt øje for at visualisere slutresultatet på den enkelte fotoopgave og fange de helt rigtige motiver, der matcher dine ønsker.

Jeg er fotografen på pladsen om lørdagen, og jeg har selv haft motorcykel siden 1992. Da jeg fik børn for mange år siden, dalede aktiviteten på køreturene, men interessen har jeg holdt fast i, og ser frem til at møde et stærkt fællesskab af kvindelige motorcyklister.