/EN

Billetter

WEEKENDBILLET

ENTRé

kr 550
 • + billetgebyr

Overnatning

Teltplads

kr 100
 • + billetgebyr

Glampingtelt

kr 2500
 • op til 4 personer + billetgebyr

dagsbillet fredag

ENTRé

kr 250
 • + billetgebyr

Overnatning

Teltplads

kr 100
 • + billetgebyr

Glampingtelt

kr 2500
 • op til 4 personer + billetgebyr

dagsbillet lørdag

ENTRé

kr 300
 • + billetgebyr

Overnatning

Teltplads

kr 100
 • + billetgebyr

Glampingtelt

kr 2500
 • op til 4 personer + billetgebyr
Alle priser er eksklusiv gebyrer. Købte billetter refunderes ikke.

Overnatning

 

Vi tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder for vores gæster. For dem, der elsker den autentiske festivalstemning, har vi vores Bikers Camp. Her kan du vælge mellem forskellige muligheder, herunder glamping telte eller muligheden for at medbringe dit eget telt. Alternativt kan du også købe et telt, der allerede er opsat og klar til brug ved din ankomst.

Hvis du foretrækker at have din egen plads væk fra festivalens pulserende energi, tilbyder Vesterlyng også muligheden for at slå dit eget telt op til en særlig pris.

For dem, der foretrækker mere traditionelle overnatningsmuligheder, har vi forhandlet favorable priser med Hotel Strandparken og Aggersvold Gods. Begge disse steder ligger i relativ nærhed af To Øl City, hvor festivalen afholdes. Se nærmere oplysninger nedenfor.

MC glamping

Drop det utætte telt og den halvflade luftmadras og lad i stedet Gasolina forkæle jer, når tanken skal fyldes med ny energi. 

På overnatningsområdet sørger vi for, at det luksuriøse glampingtelt står klar, når I ankommer, så I er sikret en tryg og komfortabel overnatning på Gasolina. Teltets gulvareal er på 19,6 m2.

Glampingteltet, der er fuldt udstyret med interiør, har plads til fire overnattede gæster på en dobbeltseng og to feltsenge. 

Efter en hyggelig dag og festlig aften på Gasolina kan I trække jer tilbage og gå til ro i en dejlig blød seng, mens dynerne og tæpper giver jer et kærligt kram på vej ud af drømmenes landevej. 

kr 2500
 • op til 4 personer + billetgebyr
 • Tilkøbes i bookingproces

Hotelophold

Hotel Strandparken ligger lige midt i Holbæks smukke natur, der indbyder til et velfortjent pusterum i en travl hverdag.

Her finder du 68 lyse og velindrettede værelser med let tilgængelig og elevator til alle etager. Festmenuer er sammensat til sæsonen og et væld af oplevelser lige i nærheden.

Hotellet ligger nemlig lige midt i Holbæks charmerende og kulturelle midtpunkt, og derfor er der rig mulighed for at udforske byen under dit ophold.

Når du booker kan du med fordel sige du overnatter i forbindelse med Gasolina 😉 

Campingplads

20% rabat på overnatning i eget telt hos Vesterlyng Camping. 

Vesterlyng Camping er smukt beliggende ved strand og store naturoplevelser – lige ud til Sejerøbugten ved Havnsø i den sydlige del af Odsherred.
Det gør os til et oplagt udgangspunkt for både sjove, spændende, naturrige, kulturelle og børnevenlige udflugter.

Fremvis din Gasolinabillet og indløs rabatten når du booker overnatning.

Vær sikker på en plads!